In de pers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Direct Mail to the three target-groups

A direct mail campagn is performend iend of October 2017  to the three target groups in rhe printmedia industry in the Netherlands:

  • young  entrepreneurs in the creative sector,
  • female entrepreneurs in the creative sector
  • and companies and its employees in the creative sector.

The text (in Dutch):

_______________________________________________________________________________________

Beste relatie,

Stivako heeft bij de Europese Unie een subsidie aangevraagd en gekregen om onderzoek te doen en leermiddelen te ontwikkelen rond ondernemersvaardigheden in de creatieve industrie en met name de grafimedia sector. 

Hiervoor is het nodig om de ontwikkelingen voor de komende jaren in kaart te brengen en de competenties (kennis, vaardigheden en attitudes) die nodig zijn om daarmee om te gaan als ondernemer of kader- of stafmedewerker. Wij doen het onderzoek en de ontwikkeling van de kennis samen met (hoge)scholen en universiteiten uit België, Engeland, Duitsland, Spanje. Verder zijn er ook twee adviesbureaus betrokken bij dit project. 

Kick off

Het project Thrive! is in december 2016 gestart met een kick off- conferentie in Amstelveen. De centrale doelstelling is: â€�het ondersteunen van (jonge) (vrouwelijke) ondernemers en bedrijven en hun werknemers in de creatieve sector om door een transformatie- en innovatieproces te gaan dat nodig is om in de huidige tijd te overleven en een bedrijf te worden met een duurzame business case. 

U ontvangt deze e-mail omdat u binnen de doelgroep valt van medewerkers die zich willen ontwikkelen naar kader en staf functies en ondernemerschap.

Relevante profielen

De resultaten van het project zullen relevante profielen van de bedrijven in de verschillende stadia van ontwikkeling zijn in een groeipad van 2016 tot 2026. Op basis van de bedrijfsprofielen zal de beschrijving van kerncompetenties en ondernemersvaardigheden worden ontwikkeld die aanwezig moeten zijn in het bedrijf op managementniveau en de ondernemende vaardigheden op het niveau van de medewerkers. 

Research

Op dit moment is het eerste onderzoek naar bestaande informatie in de diverse betrokken landen afgerond. De Universiteit van Wuppertal is gestart met het onderzoek in de verschillende sectoren naar de ontwikkelingen. Dit onderzoek wordt volgens de planning eind dit jaar afgerond. 

Daarna start de ontwikkeling van een diagnostische scan en leermiddelen voor drie opleidingstrajecten:

  • Jonge ondernemers,
  • Vrouwelijke ondernemers en
  • Medewerkers die zich willen ontwikkelen naar kader en staf functies en ondernemerschap. 

Meer informatie over dit project vindt u op www.thriveproject.eu.

Heeft u interesse om t.z.t deel te nemen aan het testen van een module of wenst u meer informatie, neem dan contact op met Eva Bouwman: info@stivako.nl.

________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

Thrive op de klantendag Stivako

Tijdens de klantendag op 20 juni 2017  ter opening van de nieuwe kantoorlokatie van Stivako is het Thrive-project geintroduceerd bij de aanweezige klanten. De nieuwe banner was prominent zichtbaar in de centrale hal en tijdens een presentatie werd het project toegelicht. Ook in de pers was veel aandacht voor de klantendag.